10/17/2016


1. Sebuah perkiraan untuk membatalkan kegembiraan seorang ahli akademik negara yang berbual santai dengan saya. Sebuah kegembiraan yang boleh dikucar-kacirkan menerusi sebuah hujah balas/pertanyaan yang berat walaupun pada hari itu seorang sultan memetik kata-katanya tentang bahasa kebangsaan di dalam titah diraja. Bagaimanapun, saya tidak sampai hati, dan belajar untuk menunda pencarian makna.

2. Dalam pertandingan memasak kanak-kanak, seorang kanak-kanak perempuan mungkin berumur 10 tahun melihat lawannya yang sedang memasak hidangan pencuci mulut.

 Dude, what's with the alcohol? She said.

3. On existential mathematics. Sebuah perkiraan mental kepada sebuah jasad materi yang terkandung emosi-- bergerak menerusi medan pada deria paling dalam di atas sesebuah ruang. Kita menebak ia di balik pintu, bukaan lif, di hujung jalan, di tepi tingkap bas-- ada terpacul jasad materi di atas titik grid, jawapan kepada sebuah keinginan/pertanyaan perasaan.

4. The plain jane yang menyamar menjadi beta walhal sebenarnya  rich kid alpha di ruang maya. Her undermining smirks is pure hell. Dan untuk itu, nota untuk diri; please run whenever you see the sight of her.

5. TOE! TOE! TOE! TOE! TOE!

6. Rekod pindah rumah tahun ini; 4 kali.

6 comments:

 1. duduk mana sekarang ni, lelaki maskulin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mana berhenti, situlah teman tidor, chor.

   Delete
  2. ate poyo bebenor jawapan mike tu,chor

   Delete
 2. How did you do it? Pindah banyak kali. Mohon berguru.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kena pindah sebab dah takdir is how i'm doing it, everytime.

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete